My Blog List

Thursday, February 24, 2011

TAMAN BUDAYA

Salam....hye...lame dah tak abg becok bergosip an ?...abg becok cbuk ckit la menjak2 ni...abg becok byk nak kne wat untuk anugerah dekan tak lame ag ni...tade mase...tp abg becok curi mase ckit nak bergosip ni..ahahahhaha...korg smue msti ternnti an ape yg nak abg becok kongsi..ekceli.tade ape yg sgt yg nak kongsi...cume baru - baru ni abg becok ikut team kewaris ni pegi taman budaya..siot la,baru first time msok taman budaya,tu yang abg becok excited ckit..hahahaha..maaf la abg becok over ckit...bkn ape,bkn selalu dpat msok tgk pementasan..

Time tu abg becok tgk GEMA PUISI...fuuuuuhhhh !!!!best gyler...walau abg becok tak pndai berpuisi tp ttp sronok...gheeeee..;)mana taknye,smue yg berpengalamn yg wat pementasan...ibarat otai-otai puisi r yg ade mlm tu...tp abg becok ckap,mmg sronok...rugi r sape yg tak join mlm tu....just dtg tgk,tak payah byar ape2 pon...tp abg becok selute r ngan team ni...tak pnah miss pon bnde mcm ni...still involve...ramai gak team ni bwk members tok tgk pementasan mlm tu...smue berjln lncar....yg lg 1,tak silap abg becok,mlm tu jurulatih yg ajar team ni teater ade terlibat ngan pementasan tu...lg gempak la mlm tu....

Lpas GEMA PUISI,team ni dijmput ag pegi taman budaya...kali ni tgk pementasan TEATER lak...ppppeeeewwwiiiitttt!!!!!!!makin gmpak la....mlm tu abg becok ngan team ni pegi tgk teater...TEAM dari KELANTAN tu... jauh terbang tu....yg abg becok tak sngke,abg becok nmpak sorg pelakon popular wat pementasan...ala,pelakon dlam siri gerak khas tu...skarang die dpat pngkat KOPERAL ZAIDI.,name btol die ZAMRI,...knal x ?mmg best die berlakon....terhibur sgguh mlm tu...mmg tak rugi tgk....secara live tu....ramai yg dtg mlm tu...traffic jem gak r dlam auditorium tu...mmg terbaik...


ok la...sampai sini saje la abg becok nak citer....nak byk2 lagi citer,tgk r akn dtg...abg becok nk join team ni g cari aktiviti ag...sebelum abg becok lupe,team kewaris ni akn di jmput wat 2 persembahan dlam event yg berbeza...mmg tiptop la KEWRIS ni...kelab laen pon tak bergerak mcm ni...mmg aktif sgguh team ni...tapela,len kali kter chitchat ag k...abg becok nak jlan ni...bubye smue...kter jumpe akn dtg...support team KEWARIS k ?salam......

2 comments: